Over ons

Wie zijn wij? 

Nukleus Innerwear is een merk in duurzaam ondergoed, oorspronkelijk uit Penang, Malaysia. Wij hebben de normen en waarden die we als stichters van het merk persoonlijk hebben in onze core business opgenomen: behoud van onze planeet. De wetenschap dat er veel mensen zijn die gifvrije producten willen dragen, ten behoeve van uiteraard zichzelf, maar ook van de Aarde, is voor ons reden geweest om te geloven in een merk dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van organisch ondergoed. Simpele kernwaarden: stijlvol, ethisch en goed zijn voor de aarde.

Eerlijk zakendoen met boeren, fabrieksmedewerkers en iedereen die betrokken is bij onze producten is voor ons ook erg belangrijk. Dit is natuurlijk essentieel voor de opbouw van een duurzaam bedrijf.


Hoe doen we dit?

Met innovatieve en duurzame productiemethodes maken we ondergoed van eco-vriendelijke materialen, zoals organisch katoen, tencel (houtpulp) en organische bamboe. Ons doel is om gezonde en duurzame mode te maken voor de consument, de planeet en voor onze medewerkers. Door deze doelstelling kunnen we het DNA van ons merk definiëren als: duurzaam, sociaal betrokken en modieus.


Waarom is dit belangrijk?

De gehele kledingindustrie is verziekt met milieu-onbewust en onmenselijk werken, zodat de prijzen gedrukt kunnen worden. Achter ieder kledingstuk schuilt een verhaal.

Bij het dragen van onze kleding weet u zeker dat er geen grondwater vergiftigd wordt, er geen kinderen hulpeloos in het donker aan het werk zijn en dat het lekker zit! Wij vinden uw gezondheid belangrijk. En wij willen de kledingbranche graag positief veranderen.